UVODNO PREDAVANJE: REFLEKSOLOGIJA, SEKSOLOGIJA I EMOCIJE 💆‍♀️👫❤️

Na predavanju ćemo se kroz dva tematska dela posvetiti vezi između tela, emocija i psihe, istražujući načine na koje možemo prepoznati i transformisati unutrašnja stanja za postizanje bolje životne ravnoteže.

Prvi deo: Emocije, telo i psiha

U ovom delu bavimo se prepoznavanjem emocija kroz telo i ponašanje – kako kod sebe, tako i kod klijenata. Razmotrićemo načine na koje emocije deluju na naše organe i psihu, ali i kako ih možemo transformisati kroz promenu misli i svesni rad sa telom. Cilj je uspostavljanje dublje povezanosti sa sopstvenim unutrašnjim svetom i osnaživanje kroz praksu svesnosti.

Drugi deo: Seksualnost i oslobađanje energije

Seksualnost je tema koja često nosi sa sobom tabu, iako ima ključan uticaj na naše blagostanje i zadovoljstvo. Kroz suptilne dodire i rad na određenim tačkama na telu – naročito na glavi, stopalima i drugim refleksnim zonama – istražujemo načine oslobađanja potisnutih emocija i energija. Ovaj pristup pomaže da prepoznamo uzroke neugodnih stanja i podstakne nas da istražimo svoj nežniji, mekši i senzualniji aspekt.

Pridružite nam se i otkrijte kako kroz rad sa telom možete osloboditi emocije, poboljšati blagostanje i stvoriti prostor za lični razvoj.

Za sve one koji žele da se upoznaju sa svojim emocijama i kako one utiču na njih uvodno predavanje je 36€, broj mesta je ograničen i prijave su obavezne!

Više informacija i prijave na 📲 062 18 38 218

O predavaču: https://centarzalicnirazvoj.com/

Sandra Kesejić je osnivač i predsednik Centra za lični razvoj i savetovanje – Kesejić, trener ličnog i poslovnog razvoja, procesor Dubokog P.E.A.T.-a, kouč konstruktivističkog usmerenja, autor programa Samospoznajom do samorealizacije, kao i Antistres programa.

Pronašavši svoju inspiraciju i probudivši svoje potencijale, Sandra Kesejić stručno, ljudski i profesionalno pomaže i drugima da učine isto.

Kao edukator u oblasti samospoznaje, ličnog i poslovnog razvoja, a visoko obrazovana u tom pravcu, Sandra Kesejić poseduje alate, metode, načine i viziju, koje želi i ume da prenese drugima.

Uverena da je svako u stanju da spozna svoje unutrašnje snage i da izgradi svoje ciljeve, mogućnosti, kao i svoju sveukupnost, Sandra u tom pravcu pomaže ljudima.

Njen rad zasnovan je kako na sopstvenom iskustvu tako i na kontinuiranom usavršavanju po pitaju ličnog rasta i razvoja kroz različite vidove obuka i angažovanja kroz koje je prolazila i u okviru kojih i dalje radi na sebi. Sandra Kesejić je više godina unazad deo psihodramskih radionica. Kouč je konstruktivističkog usmerenja kao i Reiki majstor i energoterapeut.

Konstantno se usavršava u oblastima energetske psihologije kao i konvencionalne psihologije, ekonomije, interpersonalnog razvoja i komunikacionih veština u kojima je stekla i stiče znanja, praksu i odgovarajuće diplome i sertifikate.

Prepoznavanje prilika, lični razvoj i otkrivanje sopstvenih potencijala važan su, a neretko i presudni podstrek u životu i radu.

Misija Sandre Kesejić je da svakog pojedinca podstakne i podrži na putu ka samoostvarivanju i uspehu. Svako ima ogromne mogućnosti i sve što je potrebno da postignemo najviše ciljeve jeste da ono što posedujemo iskoristimo na pravi način.

Upravo to je ono na čemu Sandra radi i ono što se može probuditi i produbiti u radu sa njom.

Sandra Kesejić uspešno organizuje i vodi individualne i grupne treninge i konsultacije, a kao stručnjak za odnose sa javnošću, ima 20-ogodišnje iskustvo u vođenju prodajnog tima, trgovini i međuljudskim odnosima.