POČINJE DAMANHURSKA ŠKOLA MEDIT-AKCIJE!
(ovu izjavu niste imali priliku pročitati punih 9 godina!)

 KAKO MOŽETE SAZNATI VIŠE I UKLJUČITI SE?

Vaš prvi korak – pridružite se Školi na prvom besplatnom predavanju zvanom pred-MeditAkcija.

23.10. u 19:30h, online

Škola počinje s nekoliko online susreta “pred-MeditAkcije” gdje imate priliku upoznati se s damanhurskom filozofijom i razlogom stvaranja i razvoja Damanhura u našem vremenu. Ovo je i razdoblje u kojem se formira grupa. Nakon nekoliko ovakvih susreta, grupa koja se oformila započinje putovanje i nakon toga nije više moguće uključiti se.

  • Link se šalje prijavljenima – za sudjelovanje prijavite se na info@damanhur.hr ili 00385 95 9016 883

 ŠTO JE PUT MEDIT-AKCIJE I DAMANHURSKA INICIJATSKA ŠKOLA?

MeditAkcija je bit damanhurskog učenja, filozofije, iskustva i načina života koji podržava evoluciju. Osobnu, planetarnu.

Ona ima drevne korijene, to je tradicija mudrosti primijenjena za moderno društvo.

Damanhur nije religija; na njegovom spiritualnom putu ne egzistiraju dogme, već “radne hipoteze” koje podliježu konstantnom preispitivanju.

Damanhur je neprestano usmjeren u traganje za svjesnosti pojedinaca i zahtijeva vježbanje slobodne volje kroz neprestano razumijevanje o odlučivanju. Svatko uz pomoć drugog radi na sebi kako bi prevladao svoje granice i probudio svoje spoznaje i svoj iskonski/božanski dio.

Predavanja koje vode instruktori obuhvaćaju sljedeće teme: duša, evolucija ljudi, slobodna volja, reinkarnacija, karma, apsolutni Bog i Božanstvo, Svemir i njegovi zakoni, istraživanje spiritualne spoznaje, ritualnost, magija, duhovna tehnologija i metodologija, sinkrone linije i kakvu ulogu Damanhur ima u svemu tome.

Put MeditAkcije pokušava probuditi nova pitanja u nama i pružiti odgovore na tisuće pitanja koja život stavlja pred nas.

Na ovom grupnom putu pojedinac je stanica organizma koji čine svi polaznici Škole, od Damanhura u Italiji, do svih polaznika Škole MeditAkcije diljem svijeta – Hrvatska, Japan, Australija, Norveška, SAD, Mađarska, Bugarska… samo da nabrojimo neke.

U našoj regiji trenutno ima oko 40 polaznika i raduje nas mogućnost, da pokrenemo novu grupu Škole.

Nakon što smo i sami 20-tak godina dio ovog Puta, možemo vam dati jedan savjet: Katkad treba jednostavno krenuti i dopuštati da se stvari otkrivaju putem.


POGLEDAJTE PREDSTAVLJANJE ŠKOLE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

Detaljnije informacije: https://damanhurhrvatska.org/…/put-meditakcije…/


KONTAKTIRAJTE NAS

Damanhur Hrvatska centar Talej, Zagreb

info@damanhur.hr

00385 95 9016 883

https://linktr.ee/damanhurhrvatska

www.damanhurhrvatska.org